Raad van Advies

Ben je actief binnen de juridische/corporatiesector of SHS alumnus en wil je advies geven aan de strategische beslissingen van Stichting Huurdersbelang Stadswonen | SHS op de middellange en lange termijn? Kom dan bij onze Raad van Advies | RvA. SHS wil graag verder bouwen aan continuïteit en professionaliteit en denkt dat een Raad van Advies hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Raad van Advies SHS

De RvA is een adviserende organisatie met als primaire functie op aanvraag adviseren van het bestuur van SHS. De RvA-leden geven advies en feedback over (nieuwe) plannen, strategische en / of tactische vraagstukken en inhoudelijke dossiers. RvA-leden hebben een diversiteit aan bestuur, commissie, studie en professionele ervaring. Hierdoor kunnen ze de stichting vanuit een kritisch perspectief adviseren en zorgen ze ervoor dat er weloverwogen beslissingen worden genomen. 

Lid RvA worden

De RvA bestaat uit 4 à 6 personen, elk met hun specialisatie en achtergrond. Je neemt 2 à 3 keer per jaar deel aan de vergaderingen tussen de Raad van Advies en het bestuur van SHS. Hiernaast kun je op basis van jouw kennis en vaardigheden een enkele keer ter consultatie benaderd worden over een specifiek onderwerp. Om de continuïteit verder te waarborgen, wordt verwacht dat je je hier voor 2 jaar aan committeert. Hier tegenover staat dat je gedurende deze tijd je samenwerkt met een groep jonge en ambitieuze mensen en dat je praktijkervaring opdoet in een vrijwillige adviserende functie.

Ja dit ben ik!

Meld je aan voor 1 augustus 12:00 door je CV, motivatiebrief en eventuele SHS ervaring op te sturen naar sollicitatie@huurdersbelang.nl. Voor vragen over het aanmeldingsproces of de verantwoordelijkheden van RvA-leden, stuur een e-mail naar communicatie@huurdersbelang.nl.