Vanavond is de nieuwste SHS nieuwsbrief naar alle huurders verstuurd via een mailinglijst van Stadswonen. Momenteel staat er op de server helaas een instelling verkeerd, waardoor replies automatisch naar alle huurders worden doorgestuurd. Daarbij wordt bovendien het emailadres van die afzender die de een mail terug heeft verstuurd voor iedereen zichtbaar. Dit probleem is bij Stadswonen gemeld; wij hopen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. We vinden het erg dat huurders hier digitale overlast van hebben ervaren. Net alles jullie zijn de vele reply e-mails ook bij ons in de inbox beland. Het zou niet mogelijk horen te zijn om direct op de nieuwsbrief te reageren. Tot die tijd willen we jullie verzoeken om niet meer op de e-mails te reageren. We gaan zo snel mogelijk met Stadswonen in gesprek om dit probleem in de toekomst te voorkomen.

Update 28-01: Het probleem is inmiddels verholpen.