Afscheid van voorzitter Nicolien van Dam

Gisterenavond heeft Stichting Huurdersbelang Stadswonen op haar stichtingsvergadering afscheid genomen van voorzitter Nicolien van Dam. Wij wensen Nicolien heel veel succes bij gemeente Schiedam, waar ze op dit moment bezig is met haar afstudeeronderzoek naar de uitvoering van de participatiewet en de wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) en de impact hiervan op bewoners. Ook hopen we dat ze snel een leuke woning vindt en we wensen haar veel geluk in haar aanstaande huwelijk.

Nicolien heeft ook voor iedereen een afscheidsbericht:

Per 3 februari neem ik officieel afscheid als voorzitter van SHS. Ik kijk terug op een leerzaam jaar. Een jaar in de eerste plaats getekend door corona waardoor de vergaderingen snel digitaal moesten plaatsvinden. Toch hebben we ons als team door deze uitdagingen niet laten weerhouden! Door mijn waardevolle ervaring als trotse voorzitter heb ik in een korte tijd veel geleerd en weet ik waar mijn toekomstige uitdagingen liggen, een mooi leerpunt voor de start van mijn carrière. Daarnaast heb ik veel geleerd over hoe communicatie zowel in de theorie als in de praktijk verloopt tussen verschillende stakeholders en wat er bij een stichting organisatorisch allemaal komt kijken. Als onderdeel van de selectiecommissie voor een huurderscommissaris heb ik nieuwe inzichten opgedaan en een unieke procedure mee kunnen maken. Kortom een leerzame en waardevolle ervaring die ik studenten zeker aanbeveel! Ten slotte wil ik mijn collega’s van SHS bedanken voor de samenwerking.