SHS in het welkomstpakket voor nieuwe Stadswonen Rotterdam huurders

Nieuwe huurders vinden niet altijd de weg naar SHS. Daarom ontvangen alle nieuwe huurder nu een welkomstboodschap van SHS in het Stadswonen Rotterdam welkomstpakket.

Wij willen dat zij vanaf dag 1 weten dat ze bij SHS te recht kunnen op mee te praten, voor huurdersbijeenkomsten, informatie en vragen over hun rechten als huurder.

Wanneer wist jij wie SHS was?

Na lang zoeken heb je eindelijk een kamer, je eerste studio of apartement gevonden. Maar wist jij bij wie jij terecht kon om mee te praten over zaken over jou woning, zoals onderhoud of het aanbod van woningen voor starters. Of bij wie je terecht kan als je vragen hebt over jou rechten als huurders? Veel nieuwe huurders vinden het lastig om de weg naar SHS te vinden.

In het najaar van 2020 zijn wij in gesprek gegaan met Stadswonen Rotterdam over manieren om nieuwe huurders sneller en beter te bereiken. Het idee om een welkomstbericht van SHS mee te geven met het Stadswonen startpakket was mogelijk. In december hebben we hard gewerkt aan de inhoud en en ontwerp. Inmiddels ligt de eerste oplage op het kantoor van Stadswonen en krijgt iedere nieuwe huurder de welkomstbrochure van SHS bij het ophalen van de sleutel.