Vacatures

Staat jou ideale vacature er niet bij? Maar heb jij wel veel interesse in een plek bij huurdersbelangenorganisatie? Wil je meer leren op het gebied van public-affairs, beleid, participatie, de woningmarkt en de corporatiesector? Vind jij het interessant om de ene dag in gesprek te gaan met huurders en de andere week met gemeente Rotterdam of de mensen van Stadswonen en Woonstad? Je kan altijd een open sollicitatie sturen naar communicatie@huurdersbelang.nl

Huurderspanel

Wil jij dat we jouw mening over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn horen en wil je hierover actief meepraten? Meld je dan aan voor ons Huurderspanel via annedebora@huurdersbelang.nl.

Deelname aan het Huurderspanel is vrijwillig en vrijblijvend. Je ontvangt een paar keer per jaar een enquête of een uitnodiging voor een (digitaal) Panelgesprek over een actueel onderwerp. Je kan hierbij denken aan panelbijeenkomsten over hoe jij op zoek bent naar een starterswoning, woningkwaliteit of verduurzaming van jou huurhuis.

Na afloop van ieder onderzoek, laten we jou weten wat we doen met de resultaten. De gegevens van panelleden worden vertrouwelijk behandeld, anoniem verwerkt in participatieverslagen en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Huurdersparticipatie

SHS organiseert regelmatig openbare huurdersbijeenkomsten of enquêteert de huurders van Stadswonen Rotterdam over actuele onderwerpen via onze maandelijkse nieuwsbrief, website en sociale media.